UW TUINAANLEG IS IN GOEDE HANDEN

Of u nu op voorhand een gedetailleerd plan heeft of niet, voor uw tuinaanleg en Onderhoud in West -Vlaanderen en omgeving kunt u steeds rekenen op ons . Als u geen plan heeft, werken wij indien gewenst samen met een tuinarchitect een plan uit.

AANLEG OF RENOVATIE

U kunt bij ons terecht voor de aanleg of renovatie van een volledige tuin of een gedeelte ervan. Wij geven u graag tips over mogelijke aanplantingen en de ideale periode hiervoor. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Onze werkwijze is eenvoudig: u belt ons op en legt uit wat u van plan bent in uw tuin. Wij komen langs met de juiste materialen om alles op te meten. Daarna maken we afspraken, of stellen we een plan op. Na het akkoord bestellen wij de materialen en voeren we de werken uit.

OOK GRONDWERKEN

Wij doen ook grondwerken voor niveauverschillen, drainage, aanleg van besproeiingsinstallaties en het leggen van funderingen in uw tuin voor paadjes, opritten, terrassen… Ook zorgen wij met eigen materieel voor het inzaaien van graspleinen en het aanleggen van graszoden .

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Tuinonderneming Malysse Joshua tevens uw betrouwbare partner voor tuinrenovatie. Dit doen we voor uw volledige tuin, maar ook een gedeelte ervan, zoals bijvoorbeeld uw vijver of terras. U kan ons altijd contacteren voor meer informatie of een prijsofferte.